Akkumulátoros szerszámgépek

Számtalan előnyét fel lehetne sorolni az akkumulátoros szerszámgépeknek. Nincs szükség kábelre, pillanatok alatt összepattintod a gépet az akkumulátorral és már dolgozhatsz is, könnyen hozzáférhetsz a legeldugottabb helyekhez stb.
Kínálatunkban igyekszünk bemutatni a legkülönbözőbb akkus gépeket: a csavarbehajtótól kezdve az akkus flexen át a dekopírfűrészig.
A különféle akkumulátoros szerszám szettek korában már nem okoz problémát, hogy egy akkumulátorral több gépet is használj, hiszen olyan márkák, mint például a Yato már úgy kínálja termékeit, hogy egy akksival bármelyik gépét használni tudd.
A komplett akkus szerszám szettjeink mellett válogathatsz tartozékokból is, hiszen pont a fent említett kereszt-használhatóság miatt nyugodtan bővítheted műhelyedet plusz akkumulátorral vagy töltővel is.
Találatok száma: 56
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!