Lapos, rugós, fogazott, EPDM és fakötésű alátétek

Kicsi, de annál fontosabb építőelemek az alátétek. Kínálatunkban EPDM alátétek, fakötésű alátétek, fogazott alátétek, lapos alátétek és rugós alátétek találhatók.
 

Miért használunk alátét?

Az alátétek javítják az anya jobb felfekvését és ezzel növelik a kötés pontosságát. Fő feladatuk tehát a lecsavarodás megakadályozása. 

Ha pontosan tudod mire van szükséges, akkor használd a szűrőnket.
Alátéteink árát darabáron láthatod, viszont webáruházunkon keresztül a könnyebb szállíthatóság kedvéért kizárólag csomagolási egységben árusítjuk. 
Amennyiben csak néhány darabra van szükséged, akkor kérlek, gyere be hozzánk személyesen!
Találatok száma: 37
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!