Faipari szerszámgépek

Szerszámgépek famegmunkáláshoz


A faipari szerszámgépek kiemelkedő szerepet játszanak a fafeldolgozásban, lehetővé téve a precíz és hatékony munkát. Az ilyen gépek között számos kiváló választás található, beleértve a dekopírfűrészt, excentercsiszolót, felsőmarót, forgácselszívót, gyalugépet, orrfűrést, szalagcsiszolót és szalagfűrészt.
 
A dekopírfűrész rendkívül sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi a precíz, ívelt vágásokat a fában. Kiválóan alkalmazható bútorkészítésnél vagy egyedi díszítő elemek készítésénél.
 
Az excentercsiszoló egy hatékony csiszolóeszköz, amely körkörös és vibráló mozgásával kiválóan alkalmas a fa simítására és felületi kikészítésére. Ideális választás a sima felületek, élek és görbék finomításához.
 
A felsőmaró olyan gép, amely a fafelületet formázhatja és kialakíthatja. Különböző szerszámokkal használható, és kiváló a profilozáshoz, élmaráshoz és más speciális munkákhoz.
 
A forgácselszívó rendkívül fontos a gépek környezetének tisztán tartásához, mivel hatékonyan szedi össze és eltávolítja a fából kivált forgácsokat, porokat.
 
A gyalugép a fa felületének egyenletességét és simaságát biztosítja. Alkalmazható például ajtólapok vagy bútorelemek előkészítéséhez.
 
Az orrfűrész egy olyan szerszám, amely precíz vágásokat tesz lehetővé a faanyagokban, különféle szögekben és irányokban.
 
A szalagcsiszoló és szalagfűrész nagyobb felületekhez, vastagabb anyagokhoz vagy a faformázás összetettebb feladataihoz ideálisak. A szalagcsiszoló sima felületeket biztosít, míg a szalagfűrész kiváló vágási pontosságot és szabályozhatóságot nyújt.
 
Ezek a gépek együttesen segítik a faipari munkafolyamatokat, lehetővé téve a pontos és professzionális eredményeket.
Mutass többet
Találatok száma: 27
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!