Csavarok, popszegecsek

A csavarok az egyik legalapvetőbb kötőelemek.
A csavar méreteit a csavar menetének külső átmérőjével, illetve annak hosszával adják meg milliméterben. A lapos fejű csavarok fején látható szám általában a szakítószilárdságot adja meg.
A csavarfej kialakítása szerint beszélhetünk d-fejű csavarokról, süllyesztett fejű csavarokról, hatlapfejű vagy éppen kapupánt csavarokról.
De csoportosíthatjuk felhasználhatóságuk szerint is, így léteznek alapcsavarok, facsavarok, gipszkarton csavarok és önmetsző, önfúró csavarok is.
 

Kínálatunkban több száz csavar közül választhatsz


A csavarok árait darabáron láthatod, ugyanakkor webáruházunkon keresztül kizárólag csomagolási egységben áruljuk azokat.
Amennyiben csak néhány darabra van szükséged, akkor kérlek, gyere be hozzánk személyesen!
Mutass többet
Találatok száma: 303
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!