Forrasztástechnikai termékek

Forrasztani szeretnél?


A forrasztástechnika területén elengedhetetlenek olyan minőségi eszközök és anyagok, amelyek lehetővé teszik a pontos és megbízható forrasztást. A forrasztóállomás, forrasztóanyag, forrassztólámpa és forrasztópáka mind olyan eszközök és anyagok, amelyek segítik a hatékony munkavégzést és a minőségi forrasztási eredmények elérését.
 
A forrasztóállomás fontos eszköz a forrasztás során, mivel stabil hőmérsékleti szabályozást biztosít, lehetővé téve a forrasztási feladatok precíz elvégzését. A modern forrasztóállomások számos extra funkcióval rendelkeznek, mint például digitális kijelző, beállítható hőmérséklet és időzítő funkciók, amelyek még kényelmesebbé teszik a munkát.
 
A forrasztóanyag kiválasztása szintén kulcsfontosságú. A minőségi forrasztóanyagoknak megfelelő folyáspontjuknak és szilárdságuknak kell lenniük, hogy biztosítsák a tartós forrasztást. Különböző típusú forrasztóanyagok léteznek, például ólommentes, ólomos, rezin, valamint speciális ötvözetek, amelyek alkalmazkodnak az adott feladathoz.
 
A forrassztólámpa és forrasztópáka mindkettő olyan eszköz, amelyek a forrasztási munka során segítik a felhasználót. A forrassztólámpa megvilágítja a munkaterületet, így könnyebben láthatók a részletek és precízen lehet dolgozni. A forrasztópáka pedig a forrasztóanyag hevítését és alkalmazását teszi lehetővé, lehetővé téve a pontos és irányított forrasztást.
Mutass többet
Találatok száma: 9
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!