Biztonságtechnika, kaputelefonok, csengők

Mielőtt belépnének a házadba!


Képzeld el, hogy otthonod biztonsága mindig kéznél van. A csengő az ajtóban, a mozgásérzékelő pedig a kertben figyel, mindig jelzést adva, ha valaki közelít. A kaputelefon lehetővé teszi, hogy még távolról is láthasd és kommunikálj az érkező vendégekkel. Az belépésjelző pedig értesít, ha valaki az előszobába lép. Mindezek nélkülözhetetlenek egy modern otthonban, hogy nyugodtan élvezhesd mindennapjaidat, tudván, hogy otthonod biztonságban van.
Mutass többet
Találatok száma: 7
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!