Kéziszerszámok, szerszámgépek és barkács termékek


Elektromos szerszámok, ipari- és barkácsgépek széles választéka

Minőségi, profi gépeket keresel munkádhoz? Vagy "csupán" a barkácsolás szerelmese vagy? Itt minden szerszámot, akkus és elektromos szerszámgépet megtalálsz, amire szükséged lehet. Legyen szó aggregátorról, kompresszorról, építőipari, faipari, vagy fémipari gépekről az akkus termékeken át a betonkeverőig.


Kézi szerszámok, munkavédelmi termékek és tartozékok

Válogass több száz kézi szerszámunk közül, vagy használd szűrőinket, ha csak a burkoló, kőműves szerszámok érdekelnek. De ne felejts el gondoskodni a biztonságról sem! A folyamatosan bővülő műhelyfelszereléseink mellett megtalálhatod munkavédelmi termékeinket is, amik munkád védelméhez elengedhetetlenek. Ha pedig már megvan a kívánt eszköz, keresgélj különböző tartozékaink között, hiszen vágókorongok, fúrószárak vagy csiszoló eszközök armadája vár rád.


Festékek, festő szerszámok

Festékeink alatt olyan online is megrendelhető festékkínálatunkat láthatod, mint a színezőpaszták, porfestékek, vagy a különböző festék sprayk.
Festő szerszámaink között több tucat ecsetet, festékkádat, tüskés hengert, keverőszárat, spatulyát, festékkaparót és spaklit találhatsz.


Kötőelemek, csavarok, láncok

Kötőelemeink között alátétek, anyák, csavarok, popszegecsek, dűbelek, tiplik, hintahorgok, kötelek, láncok, oszloptartók, tömlőbilincsek és tűzőkapcsok közül válogathatsz.


Ragasztó, tömítő anyagok

Mindenféle ragasztó, szigetelőszalag, ragasztószalag, illetve rengeteg univerzális és neutrális szilikon, purhabok és pisztolyhabok, valamint tömítőprofilok széles választéka vár rád.


Zárak, lakatok, vasaltok

Igazából minden, ami vasalat, így lakatok, szegletvasak, kapupántok, polctartó konzolok és természetesen zárak, zárbetétek és portálzárak közül választhatsz.


Összességében mindegy, hogy hobbibarkácsoló vagy profi szakember vagy, nálunk minden olyan szerszámot, akkus vagy elektromos gépet, műhelyfelszerelést és munkavédelmi terméket megtalálsz, ami munkád során elengedhetetlen.
Éljél akár panelházban, akár családi házban, biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb szükséged lesz egy fúrógépre, vagy rögtön egy ütvefúróra, minden bizonnyal be fogsz verni egy szeget a falba, le fogod fújni a kádat kádzománccal, össze fogsz csavarozni néhány bútort, meg fogsz ragasztani néhány eltört holmit, illetve minden férfi életében eljön, hogy bizony be kell indítani egy sarokcsiszolót vagy netalán egy bontókalapácsot.
Szerszám, barkács webáruházunkban igyekszünk minden olyan terméket a rendelkezésedre bocsátani, amivel gyorsan, pontosan és szépen dolgozhatsz feladataid során.