AL-KO 3.22 SE Classic elektromos fűnyíró (112805)

34 990 Ft
Egység ár:
34 990,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
8 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

Csendes, kibocsátásmentes és biztonságos fűnyírás

2 az 1-ben funkció: nyírás és gyűjtés

Kompakt és fordulékony, tökéletes szűk helyek nyírásához

30 literes gyűjtődoboz beépített szintjelzővel

Kis súly, XL-es kerekek a maximális vezetési kényelemért


Kibocsátásmentes és csendes működésének köszönhetően az elektromos fűnyíró tökéletes segítőtárs a gyepápoláshoz bármely kertben. Az AL-KO elektromos fűnyírók 1600 W-ig terjedő teljesítményosztályban kaphatók, és kipufogógázok, motorolaj, hőtermelés és zaj nélkül működnek. A kábeles működtetés lehetővé teszi, hogy csendesen dolgozzon anélkül, hogy aggódnia kellene a töltési idők vagy a tankolás miatt – és az akkumulátor vagy a benzintank extra súlya nélkül. A sikerélmény: sima, zöld fűnyírás kis súllyal és nagy vezetési kényelemmel.

A kompakt, 32 cm-es vágásszélességű 3.22 SE Classic modell különösen lenyűgöző kialakításának köszönhetően, kiálló kerekek nélkül – ideális a precíz, szegélyhet közeli nyíráshoz és kis, kanyargós kertekben. Az XL sima futású kerekekkel ellátott röpsúly az optimális elektromos fűnyíró kezdő és gyakorlott kerttulajdonosok számára – mivel nagyon könnyen tolható, ezért különösebb erőfeszítés nélkül biztonságosan vezethető.


Kibocsátásmentes és manőverezhető fűnyírás a 3.22 SE Classic elektromos fűnyíróval


32 cm-es vágási szélességével ez az elektromos fűnyíró 2 az 1-ben funkcióval (nyírás és gyűjtés) az Ön manőverezhető segítője akár 250 m²-es kertekben. különösen szűk helyeken is érvényesülnek, ahol precíz nyírásra van szükség a pázsit szélén. A kompakt méretek mellett a 3.22 SE Classic innovatív, extra kompakt kialakítása garantálja, hogy a fűnyíróval a legszélére érjen – anélkül, hogy kiálló kerekek akadályoznák.

A mindössze 10 kg tömegű fűnyíró csendes, 1000 W-os villanymotorja gondoskodik arról, hogy akár 60 mm-es fűmagasságig is hatékonyan nyírjon. A vágási magassága 3 fokozatban állítható 20 mm-től 60 mm-ig. Az XL simán futó kerekeknek (140 mm) és a kis súlynak köszönhetően a fűnyíró simán és minden erőfeszítés nélkül üzemeltethető - ideális a kerttulajdonosok vagy az idősek számára, akik értékelik az erőfeszítés nélküli munkát.

Az aerodinamikus házformának és a nagy nyílásnak köszönhetően a nyesedék optimálisan összegyűjthető, és a kompakt 30 l-es fűgyűjtő kosár hatékonyan töltődik fel. Ezenkívül a töltésszint-jelzővel ellátott gyűjtődoboz és a könnyű ürítést biztosító fogantyú megkönnyíti a munkát.

A két integrált hordozófogantyú segít leküzdeni az akadályokat, és az összecsukható fogantyúval együtt lehetővé teszi ennek a könnyű elektromos fűnyírónak a könnyű szállítását és nagyon helytakarékos tárolását.


Technikai adatok

  • Fűgyűjtő ház anyaga: műanyag
  • Zajszint garantált LwA[db(A)]: 96
  • Meghajtó típusa: Elektromos
  • Vágásszélesség cm-ben: 32 CM
  • Vágómélység min/max (mm): 20 - 60 MM
  • Vágómagasság beállítás: Tengelyenként, 3 fokozatban
  • Kerékmeghajtás: nincs
  • Hátsó kerékátmérő mm-ben: 140 MM
  • Első kerékátmérő mm-ben: 140 MM
  • Motorteljesítmény watt-ban: 1 KW
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka AL-KO
.Terméktípus Fűnyírók
Típus Elektromos
Magasságállítás 3 fokozat
Tartályméret 30 liter
Vágásmagasság 20 - 60 mm
Vágásszélesség 32 cm
Teljesítmény 1000 watt
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!