Biocera fasebkezelő és oltóviasz 100g

1 150 Ft
Egység ár:
1 150,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
8 darab

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • könnyen felkenhető
  • -10 C-ig használható
  • hatása az alkohol azonnali, a méhviasz és a fenyőgyanta tartós fertőtlenítő hatásán alapszik



Felhasználható gyümölcsfák, szőlő, díszfák stb. metszéseinél, ágtöréseinél,nagyobb ágak levágásánál, oltásnál, illetve vihar és állati kártételek esetén vagy egyéb módon keletkezett sebfelületek lezárására, fertőtlenítésére, a sérült felület védelmére a gyógyulásig.

A Biocera fasebkezelő és oltóviasz hatóanyagai természetes eredetűek felkenés után azonnal behatolnak 1-2 mm mélyen a fa szöveteibe és elpusztítják az ott lévő, vagy a vágás következtében a felületre került gombákat és baktériumokat. A fasebkezelő szer hatása az alkohol azonnali, a méhviasz és

a fenyőgyanta tartós fertőtlenítő hatásán alapszik. Az egyéb adalékok biztosítják a bevonat rugalmasságát és tartósságát. A megszilárdulás során keletkező film védi a sebfelületet a további fertőződéstől és megakadályozza a sejtnedvek eltávozását. A Biocera a sebet gyógyítja és egyidejűleg le is zárja, hosszantartó védelmet biztosít.Az elnyújtott száradási idő biztosítja az alkohol tartós fertőtlenítő hatását, míg a bevonat rugalmassága különösen a nyári melegben jelentősen csökkenti a repedezési hajlamot, biztosítja a sebfelület tartós fedését még a növekedési periódusban is.

A Biocera kiváló konzisztenciája folytán könnyen felkenhető erős szálú ecsettel, spatulával vagy laposra vágott ágdarabbal. Külön előnye, hogy nem fagyveszélyes, 10 C-ig jól kenhető. Denaturált szesszel hígítható, illetve a munkaeszközről lemosható.




  • Tűzveszélyességi fokozat: II.
  • Ajánlott védőfelszerelés: gumikesztyű.
  • Tárolás: naptól és sugárzó hőtől védett raktárban. Eltartható: 2 évig.
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Biocera
.Terméktípus Fasebkezelők
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!