Dicophar gyepgyomírtó 500ml

10 590 Ft
1 liter (2 db):
21 180,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
6 darab

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

A hatályos jogszabályoknak megfelelően növényvédő szert nem áll módunkban szállítani, így személyesen, a Trans-Vidia Kft. telephelyén található Gazdaboltunkban tudod megvásárolni!




Házikerti felhasználás: 100ml szert 10l vízben elkeverve, permetezővel kijuttatva. 10 liter permetlé 100m2 felületre elegendő.




Általános adatok

  • Formuláció: vízoldható folyékony koncentrátum (SL)
  • Hatóanyag: 2,4-D 70 g/l MCPA 70 g/l MCPP-P 42 g/l dikamba 20 g/l
  • Hatás A 4 hatóanyag kombinációja gyakorlatilag az összes gyepeknél előforduló évelő és magról kelő kétszikű gyomnövényt elpusztítja.



Kijuttatás

A készítményt a gyep nyírását követően, a kétszikű gyomnövények növekedésének újbóli megindulása után kell kijuttatni 10 l/ha (100 ml / 100 m2) dózisban. A kijuttatáshoz szükséges vízmennyiség 10 l / 100 m2. A kezelésnél ügyelni kell arra, hogy a permetlé kultúrnövényekre ne kerüljön, mert azokat maradandóan károsítja. A készítmény alkalmazható foltkezelés és teljes felületkezelés formájában. Egy vegetációs szakaszban maximum két kezelés végezhető. Két kezelés közöti minimális időtartam: 28 nap Ne kezelje a készítménnyel 6 hónaposnál nem régebbi telepítésű gyepet. Ne használja a Dicophart tartósan száraz időjárás esetén, vagy ha a kezelés után 6 órán belül csapadék várható. Ne kezelje rögtön nyírás után a gyepet, várjon pár napot, míg a gyomok újra növekedésnek indulnak. Kezelés után szintén várjon egy pár napot (5 nap) mielőtt újra nyírná a gyepet. Ne használja réten , mezőn, legelőn a készítményt a lóhere elleni hatása miatt! Tilalom: legelőkön tilos használni, a lekaszált növény takarmányozásra nem alkalmas. Élelmezés egészségügyi várakozási idő: Rendeltetésszerű felhasználás esetén előírása nem szükséges.

Kiemelkedő hatékonyságú gyomirtó permetezőszer kultúrgyepre. Folyékony víz oldható koncentrátum.




Hatásmód

A készítmény a gyepben található évelő és egynyári kétszikű gyomok irtására alkalmas szer. A kezelendő felületre juttatva nem károsítja az egyszikű növényeket (mint a fűfélék), a kétszikű növényeket azonban elpusztítja. A zöld felületen keresztül lejut a gyökerekbe, így pár napon belül elpusztítja a nemkívánatos gyomokat.




Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvasd el a címkéken található használati utasítást!

Termék paraméterek
.Név Dicophar
.Terméktípus Gyomírtó szerek
Forgalmazási kategória III
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!