Weitech Ultrahangos kártevő riasztó 45m2 3db (WK3523)

14 990 Ft
Egység ár:
14 990,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
3 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • Weitech ultrahangos kártevő riasztó:egér, bolha, kullancs, pók, csúszó-mászó ellen, akár 45 m²-es felületet is véd az ultrahang kibocsátásnak köszönhetően.
  • Kiszerelése: 3 db/csom.



A Weitech készülék a nemkívánatos egerek és mászó rovarok elriasztásában segít az otthonából, garázsból, padlásról.

Komplex „hangot” generálnak és bocsátanak ki nagyon magas hangfrekvencián (ultrahang), ill. magas intenzitáson. Ez az ultrahang emberi fül számára nem hallható, de a rágcsálók és a legtöbb bogár valamilyen módon hallja, ill. érzékszervével érzékeli ezt a magas frekvenciájú hangot. A folyamatos és váltakozó erősségű, frekvenciájú ultrahang megzavarja az állatok idegrendszerét felborítja egymás közötti kommunikácójukat, szokásaikat és megszakítja táplálkozási láncolatukat, melynek következtében nem találják meg prédájukat és elhagyják a készülékekkel védett területet. Az ultrahang nem hatol át falon és a leghatékonyabban beltérben fejtik ki hatását.

A készülék közvetlenül 220V-ba csatlakoztatható, 20000Hz-45000Hz között bocsát ki ultrahangot, látható eredmény akár már 72 óra múlva.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Weitech
.Terméktípus Rágcsálóriasztók
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!