ZKI Koriander Vetőmag 4g (ZKI- 37- 021)

385 Ft
Egység ár:
385,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
10 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

1 éves lágyszárú, közepes hőigényű, fényigényes, közepes vízigényű növény. Csírázása elhúzódik, rövid tenyészidejű, a terméseket teljes érésben szedjük 2-3 alkalommal. Káposztához, sült húshoz, töltelékbe, levelét zöldséglevesbe ajánljuk. Gyomor, bélbántalmakra, szélhajtó hatású, illóolaja reumára.

(Coriandrum sativum)

Levelei sötétzöldek, virága tányér alakú, rózsaszínes fehér, szára egyenes, magjai jellegzetesen gömbölyűek. Egynyári növény, nyár közepén virágzik. Április-májusban ültethetjük el a magvakat, néhány hét elteltével jelennek meg a palánták, ekkor egymástól 15-20 cm távolságra szétültetjük őket. A talaj minőségére kevésbé érzékeny, de természetesen a trágyázott, jó minőségű földben szebben fejlődik. A napos helyeket kedveli. Hagyjuk, hogy a virága felmagozódjék, amikor a magok szürke színűek lesznek, levághatjuk a virágfejeket. A magvakat száraz helyen kiterítve szárítjuk, egészben vagy megőrölve hasznosítjuk. Leveleit levesek, húsételek ízesítésére, míg magvait savanyúságok, likőrök fűszerezésére vagy curry készítéséhez használják.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka ZKI
.Terméktípus Koriander
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!