Wiha automata saruzó fogó érvéghüvelyhez 360° 193 0,08-16,0 (45223)

Ezt a terméket ingyen házhozszállítjuk!
94 990 Ft
Egység ár:
94 990,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
2 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • A 360°-ban elforgatható és mindkét oldalon nyitott fej biztosítja az optimális hozzáférést szűk helyeken 45°-os rögzítési lehetőséggel
  • Automatikusan alkalmazkodik az érvéghüvely méretéhez, ideális préselési erőkifejtés 0,08 – 16 mm² széles alkalmazási területig
  • Akár 18mm hosszúságú érvéghüvely, illetve 2x10mm² iker érvéghüvelyek préselésére is alkalmas
  • A fogó védelme érdekében a préselési folyamat a vészkioldó segítségével bármikor manuálisan megszakítható
  • Kényelmes kétkomponensű markolat a biztos fogás érdekében
  • Nagy szilárdságú speciális acél fejkiképzés



A nehezen hozzáférhető kábeleken a hüvelyek krimpelése a gyakorlatban általában nagy kihívást jelent. A Wiha négyszögletű krimpelő fogóinak automatikus krimpelő fogója 360°-ban elforgatható krimpelő fejjel van ellátva, így az elülső és oldalsó hozzáférés 45°-os raszterekben lehetséges. Ezenkívül a krimpelő nyílás mindkét oldalon hozzáférhető, és egy krimpelési folyamat során 18 mm hosszúságú érvéghüvelyeket képes feldolgozni. A 0,08 és 16 mm² közötti préselési tartományban a Wiha krimpelő szerszám széles alkalmazási területet lefed és alkalmas ikerhüvelyek préselésére is 2x10 mm²-ig. Az automata krimpelő funkciónak köszönhetően a krimpelő szerszám alkalmazkodik a különböző keresztmetszetekhez, és biztosítja a krimpelési folyamat teljes befejezését. A vészkioldó funkciónak köszönhetően a krimpelési folyamat bármikor manuálisan megszakítható. Ezenkívül a csúszásvédelemmel ellátott ergonomikus puha fogantyúk kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé. A könnyű és praktikus, átkapcsoló mechanizmussal ellátott krimpelő szerszám biztosítja az erőátvitel magas szintjét, és ezáltal egyszerűbbé teszi munkáját. A nagy szilárdságú speciális acél biztosítja a stabilitást és a tartósságot.




Alkalmazás

DIN 46234, DIN 46230, DIN 46341 szerinti szigeteletlen kábelsaruk, csapos kábelek, illesztő csatlakozók és mini kábelsaruk feldolgozására.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Wiha
.Terméktípus Saruzó fogók
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!