Wiha LED-es zseblámpa lézerrel és UV világítással (41286)

35 490 Ft
Egység ár:
35 490,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
2 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • Két erősségi fokozatú LED lámpa 100lm - 280lm
  • 100lm esetén üzemidő: ~9ó45p
  • 280lm esetén üzemidő: ~3ó
  • L-alakban forgatható lámpafej
  • Robusztus és erős mágnes a lámpa talpán.
  • Rögzítő csipesz
  • Beépített (Class II) lézerfény 2mp késleltetővel a véletlen szembe világítás elkerülése végett.
  • Beépített UV lámpa (300 -400)
  • 3 x AAA elemmel üzemel






A multifunkcionális zseblámpa három tekintetben világosságot visz a sötétbe. Integrált lézerrel, ultraibolya és LED-es világításával univerzális munkaeszköz. A LED-es világító funkcióban két fényerő-fokozatot kínál, amivel az adott fényviszonyokhoz igazítható és ezáltal bővíti a látómezőt. A praktikus tartócsipesz és a mágneses helyzetbeállítási lehetőség szabad kezet ad további tevékenységekhez. A beépített mágnesnek köszönhetően a zseblámpa így a legtöbb kapcsolószekrényen is elhelyezhető. Emellett az L alakban elfordítható lámpafejjel a világítás változtathatóan beállítható a mindenkori alkalmazáshoz. Az integrált lézer megkönnyíti a helyzet meghatározását és méretek átvitelét, pl. mennyezeti lámpák felszerelésénél. A lézer véletlen bekapcsolását a 2 másodperces bekapcsolási idő megakadályozza. A zseblámpa ezenkívül az integrált ultraibolya világításnak köszönhetően műszaki ellenőrzésekhez is ideálisan alkalmas.




Alkalmazás

Lézer fúrt lyukak helyzetének beállításához mennyezetben. Ultraibolya világítás műszaki ellenőrzésekhez alkalmas. Erős LED-es világítás két fényerő-fokozattal az adott fényviszonyokhoz igazítható.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Wiha
.Terméktípus Elemlámpák
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!