Mérőeszközök

Vízmértékek, tolómérők és egyéb mérőeszközök


Derékszögre van szükséged? Válogass több tucat Kapriol, Stanley és Tovarna hobbi, lakatos, talpas vagy éppen ács derékszög kínálatunk között.
Mérőműszereink között lakatfogókat, multimétereket és termométereket találhatsz.
Mérőszalagjaink alatt az egyszerűbb, két méteres szalagoktól kezdve az egészen komoly ABS ütésálló tokkal ellátott, ötven méteres, üvegszálas mérőszalagot is  vásárolhatsz.
Ha nincs kedved a szalaggal szórakozni, akkor válassz egy lézeres távolságmérőt vagy lézeres szintezőt.
Vízmértékjeink között slagvízmértékek és öleslécek is helyet kaptak, ahol az egészen kicsi, száz milliméteres léctől kezdve az egészen négy méteres darabokig mindent megtalálsz.
 
Ha szeretnéd személyesen is megtekinteni a termékeket, akkor gyere el nyíregyházi üzletünkbe, a Trans-Vidia Kft. telephelyére!
Mutass többet

Partnereink

Találatok száma: 102
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!