Fafúrók, fémfúrók, kőzet fúrószárak

Nehezen igazodsz ki a fúrószárak világában?


A fúrószárak fajtáit, típusait alapvetően úgy határozzuk meg, hogy milyen anyagba szeretnénk fúrni, illetve milyen befogásuk van.
Így léteznek fafúrók, amiknek olyan a kialakítása, hogy fába könnyen tudjunk vele dolgozni. A fémfúrókkal értelemszerűen különböző fémekbe, például vasba tudunk eredményesen fúrni. Kőzet fúrószáraknak, másnéven tégla vagy beton fúróknak nevezzük azokat, amik nevükből adódóan keményebb anyag fúrásához valók.
 
Befogását tekintve ismerünk hengeresszárú, sds-max és sds-plus befogású fúrószárakat. Az, hogy neked melyikre van szükséged a géped befogásától függ.
Kínálatunkban közel kétszár fúrószár közül választhatsz az egészen kicsi 1mm-es átmérőtől kezdve a bitang 30x230mm-es fúrókig.
Mutass többet
Találatok száma: 186
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!