Festőszerszámok, kiegészítők

Festeni szeretnél, de nincs mivel?


A festés és felújítás során elengedhetetlen a megfelelő eszközök és felszerelések használata. Az igényes festőmunka kulcsfontosságú elemei közé tartozik a kiváló minőségű festőecset, mely precíz és könnyű festékfelvitelt biztosít. A festőhengerek nagy felületek hatékony bevonásában játszanak kiemelkedő szerepet, míg a festőkészletek teljeskörű megoldást kínálnak a festéshez, tartalmazva olyan nélkülözhetetlen eszközöket, mint a keverőszár, habarcskeverő, lehúzórács, spatulya és spakli.
 
A festőruházat viselése nem csak a kényelmet szolgálja, hanem megvédi a ruhát a festékszóródástól és szennyeződésektől. A megfelelő ruházat nélkülözhetetlen a tiszta és professzionális munkavégzéshez. A keverőszár és habarcskeverő segíti a festék, ragasztó vagy habarcs homogenizálását, elősegítve a megfelelő állag elérését.
 
A lehúzórács és spatulya az egyenletes és sima felületek kialakítását támogatja, míg a spakli segít a felületek tapadóképességének és simaságának elérésében. Összességében ezek az eszközök és felszerelések szükségesek ahhoz, hogy a festés és felújítás folyamata gördülékeny és eredményes legyen, és minden tevékenység során magabiztosan alkalmazhatók legyenek.
Mutass többet
Találatok száma: 104 + 2 rejtett
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!