AL-KO Classic 3.82 elektromos fűnyíró (112856)

46 900 Ft
Egység ár:
46 900,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
5 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • Kettő az egyben funkció:
    • Fűnyírás, hagyományos módon fűgyűjtő nélkül, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
    • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.

Új fejlesztésű Universal motorral szerelt, könnyű és kompakt elektromos AL-KO fűnyíró. A magas fordulatszámú fűnyírómotor miatt jobb a fűnyírás minősége, és intenzitása. A fűnyíróház geometriája miatt a kerekek külső széléig nyírja a füvet, falak mellett sem maradnak fűszálak.

Az új motor lehetővé tette a fűnyíró minden eddiginél jobb súlyelosztását, amitől könnyebb tolni, jobb a fordulékonysága, és a fűnyírás közbeni egyenes úttartása. A kis, de sok igazító vágást igénylő gyepekhez ajánlott, de már nagyobb területek fűnyírására is jól használható kertigép. Fűnyírás közben közel kell menni a fa tövéhez, vagy a kertítés széléhez? Kerülgetni kell a dísznövényeket, virágágyásokat? Ez a fűnyíró a megoldásaz ilyen helyzetekre! És persze a nők számára is remek választás, a kis súly miatt könnyű a fűnyírás.

Biztonsági kapcsolóval szerelt, ami probléma esetén azonnal leállítja a fűnyírót. Tolókarja összehajtható, így kis helyen tárolható, illetve könnyen szállítható, ha a telken, vagy a nagyinál kell füvet nyírni. A középső fülénél fogva lehet megemelni a fűnyírót, és a jó súlyelosztás miatt olyan könnyen lehet vinni, mint egy nagyobb táskát.

A fűnyíró vágásmagassága tengelyenként állítható. A fűnyírókereket egyszerűen le lehet venni a tengely végéről, a tengely újra átfűzni a fűnyíróház alacsonyabb vagy magasabb furatán, a kereket visszapattintani a helyére és már kész is. Három vágási magasság állítható be a fűnyírás igényei szerint.

Az AL-KO Classic 3.22 SE fűnyíróval megegyező tulajdonságú, de növel teljesítményű és vágószélességű. Súlya csak kis mértékben nagyobb, ez nem befolyásolja jelentősen a fűnyírás közbeni fordulékonyságát.


Technikai adatok

  • Fűnyíró teljesítmény 1400W
  • Fűnyíró vágásszélesség 38 cm
  • Vágásmagasság állítás tengelyenként állítható, három fokozatban.
  • Vágásmagasság 20-40-60 mm
  • Fűgyűjtő 37L, műanyag
  • Fűnyíróház PP műanyag, időjárásálló
  • Fűnyírókerekek 140 mm elöl, 160 mm hátul
  • Fűnyírásra ajánlott terület 500 m2
  • Fűnyíró súlya 13 kg
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka AL-KO
.Terméktípus Fűnyírók
Típus Elektromos
Magasságállítás 3 fokozat
Tartályméret 37 liter
Vágásmagasság 20 - 60 mm
Vágásszélesség 38 cm
Teljesítmény 1400 watt
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!