Clean Kill (BioKill) rovarölő aerosol 500 ml-es

2 790 Ft
1 liter (2 db):
5 580,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
5 darab

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

A hatályos jogszabályoknak megfelelően növényvédő szert nem áll módunkban szállítani, így személyesen, a Trans-Vidia Kft. telephelyén található Gazdaboltunkban tudod megvásárolni!




Légy, hangya, bolha, szúnyog, csótány, atka, ágyi poloska, darázs, poloska, ruhamoly, molylepke, kullancs, fülbemászó, gabonabogár, lisztbogár, pók, tetu, valamint egyéb rejtett életmódú rovarok ellen.




Alkalmazási útmutató

A készítményt felhasználás előtt alaposan fel kell rázni! A szórófejet fordítsuk el és a kezelendő felülettől 30 cm távolságba a szórópisztollyal a rovarok búvó, és tartózkodási helyére a finom ködpermetet célzottan jutassuk ki, hogy az egyenletesen kissé nedves legyen. Rejtett életmódú rovarok irtásakor a padló és falréseket, ajtórepedéseket, a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád és WC környékét kezeljük. Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a permetet.




Háziállatok esetén

A készítményt ne permetezzük közvetlenül az állat testére. Környezetüket, és fekvőhelyüket kezeljük a készítménnyel. Bolhásság esetén 4 hetenként, kullancs és rühesség esetén 7-10 naponként ismételjük meg a felületek kezelését.




Adagolás

A permet a felületeken nyomot nem hagy és azzal érintkezve a rovarok négy héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg. Felhasználás kedvtelésből tartott állatok védelmére: Kutyák és macskák szőrzetében előforduló bolha, tetű, kullancs és atka ellen, valamint rejtett életmódú rovarok elleni védekezésre. Bolhásság ellen 4 hetenként, kullancsfertőzés és rühesség ellen 7-10 naponként kell kezelni az állatokat.

Figyelem! Fagyveszélyes termék!

Tárolás +10°C és +35°C között!




Előnyei

  • Teljesen veszélytelen az emberre és a melegvérű állatokra (gyerekszobában is használható!)
  • Minden rovart és kártevőt elpusztít, elég az általuk bejárt területet lefújni
  • Biológiailag lebomlik
  • Hosszú hatékonyságú
  • Szagtalan
  • Nem hagy foltot
  • Hajtógáz mentes



Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvasd el a címkéken található használati utasítást!

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Clean Kill
.Név Clean Kill
.Terméktípus Rovarölő szerek
Forgalmazási kategória III
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!