Wiha fázisellenőrző ceruza 90-1000V (43798)

11 690 Ft
Egység ár:
11 690,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
3 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • A bekapcsolást követően folyamatosan világító zöld LED lámpa jelzi a működésre kész állapotot
  • Feszültség észlelésekor a piros LED lámpa világít, mely nappali fényben is jól látható
  • A csipesznek és a kézreálló méretnek köszönhetően minden ing- és nadrágzsebben kényelmesen elfér
  • A feszültség vizsgáló legnagyobb előnye, hogy a méréshez nincs szükség a szigetelés eltávolítására vagy a kapcsoló kibontására.
  • A felhasználó teste még közvetett módon sem érintkezik a hálózati árammal.
  • Alkalmazott szabványok: EN 61010-1 / IEC 61326 szabvány; CAT IV 1.000 VAC
  • Nagy feszültség tartományt fed le (90 - 1.000 V AC)

A villanyszerelés elkezdése előtt a villanyszerelőknek biztosítaniuk kell, hogy a munkakörnyezet feszültségmentes legyen. Az elektromos váltakozó mezők vagy feltételezhető hibaforrások lokalizálásához feszültségvizsgálóra van szükség. A Wiha érintés nélküli feszültségvizsgáló az esetleges feszültségmentességet előzetesen egy fényjelzéssel jelzi. A bekapcsolást követően folyamatosan világító zöld LED lámpa jelzi a működésre kész állapotot. Feszültség észlelésekor a piros LED lámpa világít, mely nappali fényben is jól látható. A készülék két AAA elemmel működik, melyek a készlet részét képezik. A feszültségvizsgáló a csipesznek és a kézreálló méretnek köszönhetően minden ing- és nadrágzsebben kényelmesen elfér. A nemzetközileg harmonizált mérőcsúcsnak köszönhetően a feszültségvizsgáló világszerte minden fali aljzathoz csatlakoztatható. Az egypólusú feszültségvizsgáló az EN 61010-1 / IEC 61326 szabvány hatálya alá tartozik és a CAT IV 1.000 VAC szerint került megtervezésre.

Megjegyzés
A működőképesség biztosítása érdekében a feszültségvizsgálót minden használat előtt és után egy ismert feszültségforráson kell ellenőrizni.

Alkalmazás
Feszültség alatt lévő vezetékek, kábelszakadások és -törések, kiégett biztosítékok, fényfüzérek meghibásodott lámpáinak, valamint egyes kábelek felismerésére használható.
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Wiha
.Terméktípus Fázisceruzák
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!