Wiha kábelcsupaszító kerek kábelekhez 140 6-13 (44620)

11 290 Ft
Egység ár:
11 290,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
3 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • Kerek és nedvestéri kábelek precíz és biztonságos színelő köpenycsupaszításához o 6 - 13 mm átmérőhatárok között (pl. NYM 3x1,5 mm2 – 5x2,5 mm2)
  • Kényelmes használat az ergonomikus markolatformának köszönhetően
  • Lehetővé teszi a köpenycsupaszítást nehezen hozzáférhető helyeken, pl. szerelő aljzatokban, elosztódobozokban, kapcsolószekrényekben, falon stb.
  • A házba helyezhető hosszütköző elősegíti a különösen pontos munkát
  • A rögzítőcsipesz biztosítja a biztonságos tárolást és megakadályozza a szerszám károsodását


A kerek és nedves helyiségekben használt kábelek lecsupaszításakor a hozzáférés gyakran nehezebb, mert például a csatlakozók vagy elosztódobozok általában a mennyezet területén vagy a kapcsolószekrényekben helyezkednek el. A kerek kábelekhez való köpenycsupaszító szerszámmal még a nehezen hozzáférhető területeken történő munka is rendkívül könnyűnek bizonyul. A lekerekített szerszámfejnek és a hosszúkás, ergonomikus markolatnak köszönhetően a köpenycsupaszító szerszám tökéletesen illeszkedik a kézben, és fokozott kényelmet biztosít még a nehezen hozzáférhető munkaterületeken is. A szerszám biztosítja az összes szokványos, körülbelül 6–13 mm átmérőjű kerek kábel biztonságos lecsupaszítását, így a vágási mélységet nem kell külön manuálisan előre beállítani. Ezenkívül a házba épített beépített hosszütköző elősegíti a különösen pontos munkát, ha ugyanazon eltolási mérettel rendelkező sorozatokat munkálunk meg. A rögzítőcsipesz biztosítja a biztonságos tárolást és megakadályozza a szerszám károsodását.
Alkalmazás

A 6–13 mm átmérőjű (pl. NYM 3 x 1,5 mm² – 5 x 2,5 mm²) kerek és nedves helyiségekben használt kábelek lecsupaszítására, még nehezen hozzáférhető helyeken is, pl. a mennyezet és a fal területén, az elosztódobozokban, kapcsolószekrényekben stb.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Wiha
.Terméktípus Kábelcsupaszítók
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!