Szűrők
Bruttó ár

3389Ft - 3391Ft
.Terméktípus

(1)
Fajta

(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Vetőgumók, dughagymák

Burgonya termesztésekor fontos szempont a minőségi vetőgumó kiválasztása, melynek alapja a burgonya ültetési sikeressége. A burgonya ültetés során érdemes olyan vetőgumót választani, amely megfelelő méretű, egészséges, és jó termőképességgel rendelkezik. A burgonya vetőgumók kiválasztásához érdemes figyelembe venni a fajtaválasztást, a betegségek elleni rezisztenciát, valamint a termőhelyi és klímaviszonyokat.
 
A burgonya ültetéséhez választott vetőgumónak megfelelő méretűnek kell lennie, hogy a növény megfelelően fejlődjön. Az egészséges vetőgumók biztosítják a burgonya jó termőképességét, és csökkentik a betegségek kockázatát. Fontos, hogy a kertészek különféle fajtákat vizsgáljanak meg, melyek különböző ízeket és textúrákat kínálnak, így a burgonyatermesztés sokszínűvé válik.
 
A burgonya vetőgumók minősége és kiválasztása döntő fontosságú a termesztés során, hiszen ez befolyásolja a termés mennyiségét és minőségét. Az egészséges burgonya vetőgumók biztosítják a növény erős növekedését, ellenálló képességét a különböző kórokozókkal szemben, és garantálják a gazdák számára a kiváló termést.
 
A burgonya termesztése során alkalmazott megfelelő agronómiai gyakorlatok, a jó minőségű vetőgumók és a gondos gondozás mind hozzájárulnak a sikeres burgonyatermesztéshez. A burgonya ültetése előtt mindig tanácsos gondosan megválasztani a megfelelő vetőgumókat, hogy a kertész a lehető legjobb eredményeket érje el.
 

Burgonya vetőgumók

Mutass többet
Találatok száma: 1
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!