Szűrők
Bruttó ár

2289Ft - 5691Ft
.Gyártó / Márka

(1)
.Terméktípus

(2)
Akciós / Új

(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kinyomó pisztolyok

A kinyomópisztolyok fontos eszközök a különböző építőipari és barkácsprojektek során, amelyek segítenek a ragasztók, szilikónok, festékek és más anyagok precíz és szabályozott kijuttatásában. Ezek a készülékek hatékonyak és időtakarékosak, és széles körben használják őket a szakemberek és a ház körüli feladatokat végzők egyaránt.
 
A kinyomópisztolyok könnyen kezelhetők és alkalmazhatók a legkülönfélébb anyagok kijuttatására. Rugalmas kialakításuk lehetővé teszi a pontos adagolást, és biztosítja a szükséges nyomás és sebesség szabályozhatóságát. Az ilyen típusú pisztolyok sokoldalúak, és alkalmazhatók otthoni, építőipari és egyéb projektek során.
 
Ezek a készülékek elősegítik a tiszta és precíz munkavégzést, minimalizálják a hulladékot, és lehetővé teszik a szakemberek számára, hogy a szükséges anyagokat pontosan és egyenletesen alkalmazzák. A kinyomópisztolyok használata segíthet az anyagok hatékony felhasználásában, csökkentve ezzel a költségeket és optimalizálva a munkafolyamatokat.
Mutass többet
Találatok száma: 2
Megjelenítve:
Rendezés:

Milyen kinyomó pisztolyt válasszak?


A kinyomópisztolyok elengedhetetlen eszközei az építőipari és barkácsolási munkáknak, mivel lehetővé teszik a különböző anyagok, például ragasztók, szilikonok vagy fugázóanyagok precíz és könnyű felvitelét. Amikor kinyomópisztolyt választasz, fontos szempontokat kell figyelembe venni, hogy biztosítsd a hatékony és kényelmes munkavégzést.
 
A kinyomópisztolyok különböző típusokban érhetők el, attól függően, milyen anyagokat szeretnél kinyomni és milyen típusú munkát végzel. Például, a fogaskerékmechanizmussal rendelkező pisztolyok nagyobb erőt kifejtenek, így vastagabb vagy nehezebben kezelhető anyagokhoz ajánlottak. A pneumatikus kinyomópisztolyok levegőnyomás segítségével könnyítik meg a kinyomást, különösen nagy mennyiségű anyag esetén.
 
Fontos figyelembe venni a kinyomópisztoly ergonómiáját és kialakítását. Az ergonómikus fogantyúk és a könnyű súlyú pisztolyok segítenek a kényelmes használatban és csökkentik a kezdeti fáradtságot. A különböző méretű és típusú patronokkal kompatibilis pisztolyok pedig lehetővé teszik, hogy a megfelelő mennyiségű anyagot használd az adott feladathoz.
 
A megfelelő kinyomópisztoly kiválasztása hozzájárulhat a hatékony és pontos munkavégzéshez, valamint a felhasznált anyagok optimalizált használatához. Mindig vegyük figyelembe a munkafeladatok specifikációit és az egyes kinyomópisztolyok funkcióit a legjobb eredmények érdekében.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!