Kéziszerszámok

Válogass több száz kéziszerszám között!


Kéziszerszámok és szerszámkészletek alatt olyan termékeket találhatsz, mint a burkoló szerszámok, kőműves szerszámok, csapszegvágók, csavarhúzók, fogók, gyorsszorítók, jelölő filcek, kalapácsok, lemezvágó ollók, sniccerek, kések. Nagyon sokáig tartani felsorolni mi mindent találhatsz itt, inkább nézz körül kínálatunkban és válassz minőségi kézi szerszámot munkádhoz!
Igen széles skáláját tudjuk bemutatni a kéziszerszámoknak, ahol csak a burkoló és kőműves szerszámaink között több száz termékből válogathatsz, ugyanakkor építőipari fűrészeink, kalapácsok, kézi csempevágók és például lemezvágó ollók is a rendelkezésedre állnak.
 
Ácsceruzák, kőműves ceruzák
Bautool, Stanley, Kapriol és Sola ácsceruzák mesterek és ezermesterek számára.
 
Burkoló és kőműves szerszámok
Több mint kétszáz kéziszerszám olyan márkáktól, mint a Bautool, Festa, Kapriol, Stanley, Tovarna, vagy éppen a Yato. Használj minőségi kőműves, burkoló szerszámokat, hogy a munkád könnyebb legyen.
 
Csavarhúzók, csavarhúzó készletek
A klasszikus csavarhúzók (lapos, csillag, torx) mellett válogass a kifejezetten villanyszerelők számára kifejlesztett Wiha csavarhúzóink között.
 
Építőipari fűrészeink
Fa, illetve fém fűrészeket, gipszkarton fűrészeket, illesztő és lyukfűrészeket és polisztirol, porotherm, valamint ytong fűrészeket találhatsz.
 
Festő szerszámok
Ha festeni szeretnél, akkor festő szerszámaink között megtalálhatod a neked megfelelő ecsetet, festőhengert, festékkádat is, de itt találod a keverőgépedhez szükséges keverőszárakat, festőruhát vagy éppen spatulyát is.
 
Fogók
Blankoló fogók, harapófogók, kombinált fogók, műszerész csípőfogók, popszegecsfogók, profilegyesítő fogók, rabitz fogók, rádiófogók, oldalcsípőfogók, seeger fogók vagy éppen vízpumpafogók. Ezt mind meg tudod rendelni webáruházunkból, vagy gyere be hozzánk Nyíregyházán a Trans-Vidia Kft. telephelyére.
 
Kábelcsupaszítók, kábelvágók
Válaszd a minőségi Wiha kábelvágókat, kábelcsupaszítókat, hiszen ezeket kifejezetten árammal foglalkozó szakembereknek találták ki.
 
Kalapácsok
A legősibb szerszám, amit ember valaha készített és még ma is nélkülözhetetlen. Kínálatunkban közel 50 féle kalapács közül választhatsz a burkoló kalapácstól kezdve a gumikalapácsokon át a palázó kalapácsokig.
 
Kézi csempevágók
Bautool, Festa, Siri és igazán minőségi Sigma csempevágókat kínálunk. De itt találhatsz burkolatszintező elemeket és csempevágó kerekeket is.
 
Lemezvágó ollók, lemezvágók
Tudtad, hogy lemezvágó ollóval nem kizárólag lemezt tudsz vágni? Használd őket, ha bőrt, rezet vagy éppen dróthálót kell vágnod!
 
Sniccerek, kések, tördelhető pengék
Műanyag, fémházas és összecsukható kések, tördelhető pengés sniccerek szakembereknek és irodai használatra egyaránt.
Mutass többet

Partnereink

Találatok száma: 841 + 3 rejtett
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!