Tartozékok

Szerszámgép tartozékok, fúrószárak, vágókorongok


Több száz termék közül válogathatsz: bitek, dugókulcsfejek, csiszolókorongok és papírok, elektródák, fa-, fém- és kőzetfúrók, vágókoronogok, tűzőkapcsok stb.
Csak fúrószárakból több mint kétszáz félét tartunk, így biztosan megtalálod a számodra szükséges fafúrót, fémfúrót, kőzetfúrót, sőt lépcsősfúrót, süllyesztő fúrót és üvegfúrót is.
Vágókorongjaink között gyémánttárcsákat, gyémántkorongokat, fa és fém vágókorongokat találhatsz.
Vásárolhatsz több mint száz Hans, Yato és Milwaukee bitfej és dugókulcs tartozékunk közül is.
Mindemellett co-huzalok, elektródák és elektródafogók, fűrészlapok fémre, fára, illetve orrfűrészbe és dekopírfűrészbe fogható fűrészlapok, körkivágók téglához, lyukfúrók csempéhez és tűzőkapcsok, körfűrészlapok is helyet kaptak az oldalon.
 
Rendelj webáruházunkból, vagy gyere be személyesen a Nyíregyházán található Trans-Vidia Kft. telephelyére!
Mutass többet

Partnereink

Találatok száma: 620
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!