Vasanyagok

Vasanyagok, drótkerítések, huzalok, szegek


Az építőanyaghoz szorosan kötődve természetesen forgalmazunk vasanyagot is.
Betonacél, zártszelvény, köracél, profilcső, szögacél stb. mind-mind megtalálható nálunk, így nem kell több helyre rohangálnod, hiszen a Trans-Vidia Kft. telephelyén mindent beszerezhetsz. Kérj egyedi árajánlatot és kollégáink igyekeznek a lehető legjobb ajánlattal szolgálni számodra.
 
A megfelelő anyagok kiválasztása kulcsfontosságú a tartós és biztonságos építkezéshez. A betonacél, hegesztett háló, huzal, köracél, laposacél, szeg, szögacél és zártszelvények mind fontos építőanyagok, amelyeket széles körben használnak az építőiparban. Ezek a termékek kiváló minőségűek és sokoldalúak, alkalmazhatók szerkezetek megerősítésére, rögzítésre és támogatására. A betonacél és hegesztett háló erősítik a beton szerkezeteket, míg a huzal és köracél széles körben alkalmazható építési és szerkezeti feladatokban. A laposacél és szögacél ideálisak különféle szerkezetek és keretrendszerek kialakításához, míg a zártszelvények sokoldalúan felhasználhatók oszlopok, keretek és tartószerkezetek építéséhez. Válassz megbízható forrásokból, hogy biztosítsd a projekt hosszú távú stabilitását és tartósságát.
Mutass többet
Találatok száma: 157
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!