Szűrők
Bruttó ár

49Ft - 651Ft
.Terméktípus

(4)
(3)
Űrtartalom

(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Befőttes üvegek, lapkák

A befőttes üveg az otthoni tartósítás egyik alapvető eszköze, melyet gyakran használnak lekvárok, befőttek, és savanyúságok eltevésére. Az ilyen típusú üvegek kiválóan alkalmasak a tartósított élelmiszerek hosszú távú tárolására, és sok háztartásban megtalálhatóak.
 
Az üvegek, melyeket befőtteléshez használnak, rendszerint sűrű és ellenálló anyagokból készülnek. Ezek általában újrafelhasználhatók és moshatók, így ideálisak az otthoni tartósításhoz. A méretük változatos lehet, így a háziasszonyok különböző mennyiségű élelmiszert tudnak eltenni egy ülés alatt.
 
Az otthoni tartósítás hagyományosan egy önellátó és fenntartható gyakorlat, mely lehetővé teszi az emberek számára, hogy élvezhessék a friss és házilag elkészített élelmiszereket akár az év bármely szakában. A befőttes üvegek ebben a folyamatban kiemelkedő szerepet játszanak, hozzájárulva az otthonok konyháiban termelt táplálék tartósságához.
 
Minden háziasszony számára fontos azonban, hogy az ilyen üvegek tisztaságát és épségét tartsa szem előtt, hiszen ezek a tényezők kulcsfontosságúak a tartósított élelmiszerek minősége és hosszú élettartama szempontjából.
 
Az otthoni tartósítás nemcsak a fenntarthatóság jegyében történik, hanem lehetőséget is kínál a kreativitás kibontakozására. A befőttes üvegek lehetőséget teremtenek arra, hogy egyedi és saját receptek szerint elkészített élelmiszereket készítsünk, hozzáadva egyéni ízvilágunkat a konyhánkba. Ezen keresztül az otthoni befőzés nemcsak egy hagyományos gyakorlat, hanem személyes kulináris kifejezés is.
Mutass többet
Találatok száma: 7
Megjelenítve:
Rendezés:

Befőzni menő!


A befőzés egy hagyományos és praktikus módja az élelmiszerek tartósításának, lehetőséget teremtve arra, hogy az év során élvezhessük a szezonális gyümölcsöket és zöldségeket. Befőzéssel számos élelmiszer tárolható hosszú ideig, ideértve:
 
Gyümölcsbefőttek
Gyümölcslekvárok, szörpök, gyümölcskompótok, gyümölcscukrok és gyümölcslé befőzése széles választékban elérhető. Ezenkívül egész gyümölcsök, például szilva, cseresznye vagy körte is befőzhetők.
 
Zöldségkonzervek
Zöldségek, például paradicsom, paprika, uborka, cukkini, és bab is kiválóan alkalmasak befőzésre. Lehetnek ecetes, savanyított vagy paradicsomszószban eltett változatok.
 
Léből készült termékek
Az almalé, szőlőlé vagy más gyümölcslé befőzése lehetőséget teremt az év bármely szakában az ízletes és friss italok élvezetére.
 
Levesalapok
Zöldség- vagy húslevesek alapjai is befőzhetők, ami időt és energiát takaríthat meg a főzés során.
 
Chutney és szószok
Édeskés-pikáns chutneyk és különféle szószok, mint például paradicsomszósz vagy gyümölcsszósz, ízesítik az ételeket.
 
Lekvárok és dzsemek
Gyümölcslekvárok, dzsemek, és különféle édes szószok befőzésével az édességek és reggelik ízletes kiegészítőket kapnak.
 
Savanyúságok
Savanyúságok, például kovászos uborka, káposzta, vagy egyéb zöldségek befőzésével egészséges és ropogós csemegéket készíthetünk.
 
Fontos azonban megjegyezni, hogy bizonyos ételek befőzése specifikus előkészítést és eljárást igényel. A higiéniára, a megfelelő edények használatára, és a befőzési folyamat pontos követésére is ügyelni kell a biztonságos és tartós tárolás érdekében.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!