Szűrők
Bruttó ár

2989Ft - 5491Ft
.Gyártó / Márka

(3)
.Terméktípus

(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Nedvességmérők, ph mérők

A kerti talajmérő eszközök, mint a talajnedvességmérők és talaj pH-mérők, segítenek optimalizálni a növények növekedési körülményeit. Ez a tudás lehetővé teszi számodra, hogy pontosan megfeleltesd a kerted adottságait a növények igényeinek, javítva ezzel az egészségüket és növekedésüket.
 
A talajnedvességmérők gyakran mérési sávokban vagy százalékokban adják meg a talaj nedvességtartalmát. Ezek lehetnek digitális vagy analóg kivitelűek, és gyorsan információt szolgáltatnak arról, hogy a talaj megfelelően hidratált-e a növények számára.
 
A talaj pH-mérők segítségével ellenőrizheted a talaj savasságát vagy lúgosságát. Ezek az eszközök fontosak, mivel sok növény konkrét pH-szinten fejlődik a legjobban. A mérők lehetnek egyszerű kézi működésűek vagy digitális változatok, amelyek pontosabb eredményeket nyújtanak.
 
Azok a termékek, amelyek kijelzik a talajnedvesség és pH-szintet, általában két az egyben eszközök, ezáltal kényelmet és praktikusságot biztosítanak. Így egyetlen műszerrel monitorozhatod mindkét fontos paramétert.
Mutass többet
Találatok száma: 3
Megjelenítve:
Rendezés:

Érdemes otthonra talaj nedvességmérőt és ph mérőt vásárolni?


Otthoni kertészeti projektek hatékony és eredményes megvalósításához elengedhetetlenek a megfelelő talajfeltételek. A talajnedvességmérők és pH-mérők használata számos előnnyel jár az otthoni kertészek számára.
 
Az otthoni talajnedvességmérők segítenek pontosan meghatározni a talajnedvességet, így optimalizálható az öntözési rendszer. Ez segít elkerülni a túlzott vagy elégtelen öntözést, ami kulcsfontosságú a növények egészségének és fejlődésének szempontjából.
 
A pH-mérők alkalmazásával könnyen ellenőrizhető a talaj pH-szintje. Az optimális pH-szint meghatározása lehetővé teszi a kertészek számára, hogy a növények számára ideális környezetet teremtsenek. Például, sok zöldség és gyümölcs szereti a kissé savas környezetet, míg más növények inkább a semleges vagy lúgos talajt részesítik előnyben.
 
Az otthoni használatra tervezett talajmérők könnyen kezelhetők és megfizethetők, így minden otthoni kertész számára hozzáférhetővé válnak. Ezenkívül segítenek megelőzni a túlzott vegyszeres kezelést és minimalizálni a környezeti hatásokat.
 
A talajnedvességmérők és pH-mérők összességében növelik az otthoni kertészek sikerességét és segítenek a növények egészségének fenntartásában. Az ilyen eszközök használata révén a kertészek pontos információkat kapnak talajuk állapotáról, ami lehetővé teszi számukra, hogy személyre szabott gondozási módszereket alkalmazzanak, így gyarapodhatnak egészséges növényeik és gyümölcstermésük.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!