Szűrők
Bruttó ár

5789Ft - 8191Ft
.Gyártó / Márka

(2)
.Terméktípus

(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kerti székek, térdeplők

A kerti térdeplők és kerti kisszékek a kertészkedés során kényelmes és praktikus ülőalkalmatosságok, amelyek segítik a kertész munkáját és pihenését. Ezek a kerti eszközök nemcsak funkcionálisak, hanem stílusos kiegészítők is, amelyek hozzájárulnak a kert megjelenéséhez és élvezetesebbé teszik a kertészkedést.
 
Kerti Térdeplő
 
Párnázott Kényelem: A térdeplők általában párnázottak, így kényelmes ülő- és térdelőfelületet biztosítanak a kertész számára.
Állítható Méret: Az állítható méretű térdeplők lehetővé teszik, hogy minden kertész megtalálja számára a legkényelmesebb magasságot.
Tárolható Kialakítás: Összecsukható és könnyen tárolható kialakításuknak köszönhetően praktikusak és helytakarékosak.
 
Kerti Kisszék
 
Összehajtható Kialakítás: A kerti kisszékek általában könnyen összehajthatók, így könnyedén tárolhatók és szállíthatók.
Stabil Kialakítás: Az erős, stabil kialakítás biztosítja a biztonságos ülési élményt a kerti tevékenységek közben.
Dizájn és Színválaszték: Különböző dizájnokban és színválasztékokban kaphatók, így illeszkednek a kert stílusához.
 
Funkcionális Használat
 
Többfunkciós: A kerti térdeplők gyakran többféle felhasználási módot kínálnak, például térdeléshez és üléshez is alkalmazhatók.
Kiegészítő Zsebek: Néhány térdeplő zsebekkel rendelkezik, amelyekbe kerti szerszámokat vagy más kiegészítőket lehet helyezni.
Állítható Hát- és Karrész: Bizonyos kerti kisszékek állítható háttámlával és karfákkal rendelkeznek a kényelmesebb pihenés érdekében.
 
A kerti térdeplők és kisszékek a kertész kényelmét és hatékonyságát növelik, és a kertes tevékenységek során ideális pihenőhelyet kínálnak. Stílusos kivitelükkel és praktikus kialakításukkal hozzájárulnak a kert esztétikájához és élvezetesebbé teszik a kertészkedést.
Mutass többet
Találatok száma: 2
Megjelenítve:
Rendezés:

Hogyan könnyítik meg a kerti munkát a kerti térdeplők?


A kerti térdeplők kiváló segítséget nyújtanak a kerti munkában, kényelmessé téve a talajszintű tevékenységeket. Ezek a praktikus eszközök, melyek egy ülő vagy térdelő alátámasztást biztosítanak, számos módon könnyítik meg a kertészkedést.
 
Elsőként is, a kerti térdeplők segítenek csökkenteni a hát- és térdfájdalmat. A hagyományos talajon vagy padlón térdelve végzett munka idővel terhelheti a gerincet és a térdeket. A térdeplő használata megkönnyíti a testtartást, csökkentve a nyomást és fájdalmat.
 
Másodszor, a térdeplők segítenek megőrizni a ruházat tisztaságát. A kerti munka gyakran jár talajjal érintkező, koszos feladatokkal, és a térdeplő védelmet nyújt a ruházatnak a szennyeződésektől és sártól.
 
Harmadszor, a kerti térdeplők rendkívül könnyűek és hordozhatók, így könnyen szállíthatók a kertben való mozgás során. Kompakt méretük miatt könnyen tárolhatók, és a kertész könnyen hozzájuthat hozzájuk, amikor szükség van rájuk.
 
Végül, a kerti térdeplők többfunkciósak lehetnek. Sok modell tartalmaz zsebeket, ahová kerti eszközöket, magokat vagy egyéb kiegészítőket helyezhetünk el, így mindig kéznél vannak a kerti munka során.
 
Összességében a kerti térdeplők jelentősen megkönnyítik a kertészkedést, biztosítva a kényelmet és a hatékonyságot a talajszintű feladatok végzése során.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!