Szűrők
Bruttó ár

549Ft - 2091Ft
.Terméktípus

(10)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Szúnyoghálók, rovarhálók

A nyári hónapokban a szúnyogok és egyéb kellemetlen rovarok zavarhatják mindennapi életünket, különösen otthonunkban vagy kerti területeinken. Azonban a modern szúnyoghálók és rovarhálók segítenek megőrizni a nyugalmat és a kényelmet az otthonunkban.
 
A szúnyogháló ajtóra és ablakra tervezve kiváló védelmet nyújt a szúnyogokkal és más repülő rovarokkal szemben. A mágneses szúnyogháló könnyű kezelhetőséget biztosít, és zavartalanul engedi be a friss levegőt anélkül, hogy az idegesítő rovarok behatolnának.
 
A rovarhálók kertészeti és teraszterületeken is elengedhetetlenek. A rovarháló ablakra és ajtóra felszerelve megakadályozzák a bosszantó rovarok bejutását, így lehetővé téve a szabad levegő élvezetét anélkül, hogy a rovarok zavarnának. A kerti rovarháló hatékony védelmet nyújt a kertben eltöltött idő során, miközben a mosható rovarhálók egyszerű karbantartást biztosítanak.
 
A szúnyoghálók és rovarhálók tehát nemcsak védelmet nyújtanak a kellemetlenségek ellen, hanem hozzájárulnak a nyugodt, zavartalan mindennapi életvitelhez, beleértve a pihenést, a szabadidős tevékenységeket és a kerti kikapcsolódást. Az ilyen hálók kiválóan illeszkednek otthonunk vagy kertünk designjához, így esztétikai és gyakorlati szempontból is kiváló választások.
Mutass többet
Találatok száma: 10
Megjelenítve:
Rendezés:

Vásárolj szúnyoghálót méretre vágva!


Nálunk nem szükséges egész tekerccsel rendelned, hiszen kollégáink méterre pontosan levágják neked a kért rovarhálót.
Ez számos előnnyel jár számodra.
 
Egyedi méret
A szúnyoghálót méterre vágva vásárolva lehetőség nyílik az egyedi méretek kiválasztására. Ennek köszönhetően pontosan illesztheted a hálót ablakokhoz, ajtókhoz vagy más nyílásokhoz, anélkül, hogy felesleges anyagot vásárolnál.
 
Univerzális alkalmazhatóság
A méterre vágott szúnyoghálók széles körű alkalmazási lehetőségeket biztosítanak.
 
Költséghatékonyság
A méterre vágott szúnyoghálók lehetővé teszik, hogy pontosan annyi anyagot vásárolja, amennyire szükséged van. Ez csökkenti az anyag- és költségpazarlást, és segít takarékoskodni a költségekkel.
 
Környezetvédelem
A méterre vágott szúnyoghálók környezetbarát megoldást jelentenek, mivel minimalizálják a felesleges hulladékot és csökkentik az ökológiai lábnyomot.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!