Szűrők
Bruttó ár

369Ft - 1391Ft
.Terméktípus

(3)
Átmérő

(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Gyűrűs anyák

A gyűrűs anyák elengedhetetlenek a szerelési munkák során, és számos ipari alkalmazásban megtalálhatók. Ezek az anyák biztosítják a csavarok vagy csavarok stabil és biztonságos rögzítését, miközben segítik a terhelés egyenletes elosztását. A megfelelő gyűrűs anyák használata nélkülözhetetlen a szerkezetek megbízható és tartós összeszereléséhez. A gyűrűs anyák különféle méretekben és típusokban elérhetők, hogy megfeleljenek az adott projekt követelményeinek és alkalmazásának. A minőségi gyűrűs anyák hozzájárulnak a munkavégzés hatékonyságához és a végeredmény minőségéhez. Fontos megválasztani a megfelelő méretű és típusú gyűrűs anyákat az adott projekt specifikációihoz és követelményeihez igazodva. A megfelelő gyűrűs anyák biztosítják a stabil és biztonságos rögzítést, és lehetővé teszik a szerkezetek hosszú távú megbízhatóságát.
 

M6, M8, M16 gyűrűs anyák

Mutass többet
Találatok száma: 3
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!