Szűrők
Bruttó ár

3188Ft - 57491Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(1)
.Terméktípus

(1)
(2)
Akciós / Új

(3)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Szerszámos ládák, szerszámos táskák, tárolódobozok

A szerszámláda és szerszámtáska olyan esszenciális kiegészítők a műhelyben, amelyek segítik a szerszámok hatékony tárolását és szállítását. A modern műhelyekben a szerszámláda és szerszámtáska elengedhetetlen eszközök, amelyek segítenek rendet tartani és optimalizálni a munkafolyamatokat.
 
A szerszámláda szilárd és strapabíró szerkezetével ideális megoldást kínál a szerszámok rendszerezésére és biztonságos tárolására. A különböző méretű és alakú rekeszek lehetővé teszik a szerszámok elrendezését, minimalizálva a keresést és növelve a hatékonyságot. A kifinomult tárolási rendszerrel gyorsan megtalálhatók a szükséges eszközök.
 
A szerszámtáska könnyű és hordozható megoldás, amely ideális a szerszámok szállításához és szervezéséhez. Strapabíró anyagból készül, és több rekeszt tartalmaz, így kényelmes és biztonságos tárolást biztosít mindenféle szerszám számára. A szerszámtáska kiváló választás, ha mobilisnak kell lennie a munkavégzés során.
 
A szögtáska és tárolódoboz olyan praktikus tárolási megoldások, amelyek segítik a kisebb szerszámok, csavarok és egyéb apró alkatrészek rendezett elhelyezését. Ezek a kiegészítők kiválóan alkalmazhatók a precíziós munkák során, és hozzájárulnak a műhely tisztaságához és rendjéhez.
 
A szerszámláda, szerszámtáska, szögtáska és tárolódobozok együttes használata lehetővé teszi a szerszámok hatékony tárolását és szervezését, így a műhelyben könnyebben és gyorsabban végezhetők el a feladatok.
 

Yato, Stanley és Mano szerszámos ládák, kofferek, tárolódobozok

Mutass többet
Találatok száma: 3
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!