Szűrők
Bruttó ár

7689Ft - 30991Ft
.Gyártó / Márka

(3)
.Terméktípus

(3)
Akciós / Új

(3)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Testhevederek, zuhanásgátlók

A munkavédelem terén kulcsszerepet játszik a megfelelő zuhanásgátló rendszer használata, mely nélkülözhetetlen az emelkedett helyeken végzett munkák során. A testhevederek magas minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a megbízhatóságot és a tartósságot. Ezek a rendszerek széles körű alkalmazhatóságot nyújtanak, segítve a munkavállalókat a magasban történő munkavégzés biztonságosabbá tételében.
 
A megfelelő zuhanásgátló eszközök kényelmesek és könnyen használhatók, ezáltal minimalizálva a munkavégzés közbeni kényelmetlenségeket. Az ergonomikus kialakításuk lehetővé teszi a szabad mozgást és hosszabb ideig tartó viselést anélkül, hogy a felhasználó kényelmét befolyásolná. Az ilyen rendszerek alkalmazása nem csak a magasban dolgozók biztonságát szolgálja, hanem hozzájárul a munkahelyi balesetek megelőzéséhez.
 
A modern zuhanásgátló rendszerek széles választékban érhetők el, megfelelve az egyedi igényeknek és körülményeknek. A könnyűsúlyú és erős anyagok alkalmazása a rendszerek tervezésénél garantálja, hogy a munkavállalók a szükséges biztonságot élvezhessék, anélkül, hogy a mozgásukat korlátozná. A testhevederek és zuhanásgátlók használata tehát alapvető fontosságú a magasban történő munkavégzés során, biztosítva a hatékony munkavédelmet és a dolgozók jólétét.
 

Kapriol energiaelnyelők, zuhanásgátlók

Mutass többet
Találatok száma: 3
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!