Szűrők
Bruttó ár

3Ft - 42Ft
.Gyártó / Márka

(6)
.Terméktípus

(6)
Raktáron

(5)
(1)
Átmérő

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Önzáró anyák

Az önzáró anyák fontos szerepet töltenek be a szerelési munkák során és különböző ipari alkalmazásokban. Ezek az anyák olyan speciális tervezésűek, hogy megakadályozzák a csavarok vagy anyák önkéntes kicsavarodását a rezgések vagy más külső hatások következtében. Az önzáró anyák biztosítják a stabil és biztonságos rögzítést anélkül, hogy szükség lenne más rögzítő elemek, például rögzítőszalag vagy ragasztó alkalmazására. A megfelelő önzáró anyák kiválasztása elengedhetetlen a munkavégzés hatékonysága és a végeredmény minősége szempontjából. A különböző méretű és típusú önzáró anyák megfelelő alkalmazása hozzájárul a rögzítési pontok megbízhatóságához és tartósságához. A minőségi önzáró anyák növelhetik a szerkezetek stabilitását és biztonságát, valamint csökkenthetik a karbantartási igényeket. Válassz megfelelő önzáró anyákat projektjeidhez, hogy biztosítsd a tartós és megbízható rögzítést a különböző felhasználási területeken.
 

Koelner önzáró anyák

Mutass többet
Találatok száma: 6
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!