Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Aljzatkiegyenlítők, esztrichek

Amikor felújítási vagy építési projektbe fogsz, nagyon fontos, hogy megfelelően előkészítsd az aljzatot, és megfelelően készítsd el az esztrichet. Az aljzatkiegyenlítő és az esztrich kulcsfontosságú lépések a megfelelő padlóburkolat kialakításához. Az aljzatkiegyenlítő segít az aljzat egyenletességének és simaságának biztosításában, míg az esztrich biztos alapot nyújt a burkolatoknak. Ezek az anyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy a padló hosszú távon tartós és kiegyensúlyozott legyen. Bízz bennünk, hogy tüzépünkben megtalálod ezeket az anyagokat, amelyek segítenek abban, hogy otthonod tökéletes legyen.
 

Weber és Baumit esztrichek

Mutass többet
Találatok száma: 0
Megjelenítve:
Rendezés:

Nincs találat.Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!