Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Vakolóanyagok, vakolóhabarcsok, gipszek

Építkezés vagy felújítás során fontos, hogy megfelelő anyagokat válassz a falazóhabarcs, glett, modellgipsz, samott habarcs, stukatúrgipsz és vakolat terén. Ezek az anyagok különböző funkciókkal rendelkeznek az építőipari munkálatok során. A falazóhabarcs segít az építőelemek rögzítésében és a falak kialakításában, míg a glett simítja és kiegyenlíti a felületeket. A modellgipsz alkalmazása ideális kisebb dekorációs vagy modellezési munkákhoz, míg a samott habarcs tűzálló és hőálló tulajdonságokkal rendelkezik. A stukatúrgipsz elegáns és dekoratív felületek kialakításában segít, míg a vakolat védi és esztétikus megjelenést kölcsönöz a falaknak. Minden anyag elérhető tüzépünkben Nyíregyházán, hogy segítsünk építkezésed vagy felújításod sikeres lebonyolításában.
 

Baumit, Feba, Rigips, Széria, Weber és Ytong habarcsok, glettanyagok, gipszek és vakolatok

Mutass többet
Találatok száma: 0
Megjelenítve:
Rendezés:

Nincs találat.Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!