Szűrők
Bruttó ár

13489Ft - 13492Ft
.Terméktípus

(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Munkaasztalok, munkapadok

A munkaasztalok és munkapadok fontos szerepet játszanak a műhelyekben és munkaterületeken, mivel kényelmes munkakörnyezetet és hatékony munkavégzést biztosítanak. A kiváló minőségű munkaasztalok tervezése és alkalmazása elengedhetetlen az optimális produktivitás eléréséhez.
 
Egy modern munkaasztal ergonomikus kialakítású, lehetővé téve a munkavállalók számára, hogy hosszabb ideig is kényelmesen dolgozhassanak. Az állítható magasság és egyéb testreszabási lehetőségek segítenek a felhasználóknak a saját igényeikhez igazítani az asztalokat, így optimalizálva a munkaterületet.
 
A munkapadok széles körben használatosak a különböző iparágakban, mint például a faipar, fémmegmunkálás vagy elektronika területén. Masszív kialakításuknak köszönhetően ellenállóak és stabilak, így alkalmasak nehéz vagy speciális feladatokra. A munkapadok lehetnek kijelölt területek bizonyos munkafolyamatokhoz, és ergonomikus kialakításuk segíti a hatékony munkavégzést.
 
A korszerű munkaasztalok és munkapadok tervezése és alkalmazása során fontos szempont a funkcionalitás és a tartósság. Az ilyen berendezések megkönnyítik a munkavégzést, növelik a hatékonyságot és hozzájárulnak a munkaterület rendjének és tisztaságának fenntartásához.
 

Munkaasztal raktárról

Mutass többet
Találatok száma: 1
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!