Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Szilikonok, purhabok

Az otthoni és ipari felhasználásra szánt pisztolyhabok, purhabok, szilikonok és tömítőanyagok széles körű alkalmazást nyújtanak különböző projektekben. Ezek az anyagok segítenek szigetelni, ragasztani és tömíteni a különböző felületeket és részeket. A pisztolyhabok kiválóan alkalmasak rések és hézagok kitöltésére, míg a purhabok segítenek hőszigetelni és rögzíteni a szerkezeteket. A szilikonok kiválóan alkalmasak víz- és időjárásálló tömítésekre, míg a tömítőanyagok segítenek megakadályozni a víz- és levegőszivárgást. Ezek az anyagok fontos szerepet töltenek be az építőiparban és a felújítási projektekben, és a megfelelő típus kiválasztása kulcsfontosságú a tartósság és az eredmények szempontjából.
 

Mapei, Penosil és Soudal purhabok, szilikonok

Mutass többet
Találatok száma: 0
Megjelenítve:
Rendezés:

Nincs találat.Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!