Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Mérőszalagok, zollstockok

Precíziós munkákhoz, mint például mérésekhez, egy mérőszalag elengedhetetlen eszköz. Könnyen használható és hordozható, lehetővé teszi a gyors és pontos méréseket. A megfelelő mérőszalag kiválasztása fontos a precíz eredmények érdekében. A kínálatban megtalálható hagyományos, acélból vagy műanyagból készült mérőszalagok mellett digitális változatok is elérhetőek, amelyek kijelzővel rendelkeznek a pontosabb eredményekért. Speciális mérőszalagok is léteznek, mint az összecsukható vagy önmagát tekercselő típusok, amelyek különleges helyzetekben, mint például szűk területeken vagy magasban történő méréshez ideálisak. Egy jó minőségű mérőszalaggal könnyen és pontosan végezheted el a méréseket minden alkalommal, és biztos lehetsz abban, hogy az eredmények megbízhatóak lesznek.
 

Berger, Kapriol, Milwaukee és Z-Tols mérőszalagok

Mutass többet
Találatok száma: 0
Megjelenítve:
Rendezés:

Nincs találat.Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!