Szűrők
Bruttó ár

549Ft - 10191Ft
.Gyártó / Márka

(4)
.Terméktípus

(9)
(6)
Méret

(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Teherbírás

(1)
(2)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Rakományrögzítők, spaniferek, gumipókok

A műhelyek és szakműhelyek nélkülözhetetlen tartozéka a spanifer, gurtni és gumipók, melyek segítik a szakembereket a munka során. Ezek a kiegészítők rugalmas megoldásokat nyújtanak a terhek biztonságos rögzítésére és szállítására.
 
A spanifer egy erős, strapabíró eszköz, melyet széles körben alkalmaznak az anyagok stabil rögzítésére és feszítésére. A gurtnik sokféle méretben és kivitelben elérhetők, lehetővé téve a rugalmas alkalmazkodást a különböző feladatokhoz. Ezek segítségével könnyedén rögzíthetők és szállíthatók a terhek, minimalizálva a balesetek kockázatát.
 
A gumipókok szintén fontosak a műhelyekben és szakműhelyekben, mivel segítik az anyagok és eszközök biztonságos tárolását, rögzítését. Rugalmasságuknak köszönhetően könnyedén alkalmazhatók különféle helyzetekben, és hozzájárulnak a munkahelyi biztonság és rendezettség fenntartásához.
 
Ezen kiegészítők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és modern technológiával gyártották őket, hogy a szakemberek magas színvonalú és hatékony munkavégzésre számíthassanak. A spanifer, gurtni és gumipókok alkalmazása a műhelymunkák során nélkülözhetetlen, és segítik a szakembereket a mindennapi feladatok gördülékeny elvégzésében.
 

Vorel és Geko rakományrögzítők, gumipókok

Mutass többet
Találatok száma: 15
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!