Szűrők
Bruttó ár

109Ft - 2091Ft
.Gyártó / Márka

(49)
.Terméktípus

(14)
(2)
(6)
(11)
(13)
(1)
(2)
Méret

(2)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(2)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Lemezek, perforált lemezek

A derékszög lemez, függesztő lemez és gerendatartó olyan építőipari elemek, amelyek szükségesek az építkezések során. Ezek a termékek különféle szerelési feladatokban segíthetnek, például falak, mennyezetek vagy tetőszerkezetek rögzítésében. A derékszög lemez alkalmazása a szerkezetek szilárd és stabil kialakításában játszik fontos szerepet, míg a függesztő lemez lehetővé teszi a konstrukciók biztonságos felfüggesztését. A gerendatartók rendkívül erősek és megbízhatóak, így ideálisak nagyobb terhek támogatásához és elosztásához. Fontos figyelembe venni a megfelelő méretet és teherbírást a kiválasztás során, hogy az adott konstrukció biztonságos legyen és megfeleljen az építési előírásoknak. Az ilyen típusú szerkezeti elemek használata megkönnyítheti és gyorsíthatja az építési folyamatot, miközben biztosítja a tartósságot és stabilitást.
 
Válassz faszerkezet-építő lemezek széles választékából, legyen szó akár deszkából, pallóból, lécből vagy gerendából készülő szerkezetről.
A speciális felületkezelésnek (Sendzimi-horganyzás) köszönhetően a Vormann faösszekötő lemezei ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és rendelkeznek a német DIN 1052 szabvánnyal, valamint a magyar ÉMI engedéllyel is!
 

Vormann perforált, függesztő, derékszögű lemezek és gerendatartók

Mutass többet
Találatok száma: 49
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!