Szűrők
Bruttó ár

749Ft - 3791Ft
.Gyártó / Márka

(1)
.Terméktípus

(2)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Egyéb munkavédelmi termékek

A munkahelyen vagy rendezvényeken a biztonságos területmeghatározás és a közönség irányítása kulcsfontosságú szerepet játszik. A kordonláncok és kordonszalagok hatékony eszközök a területek elkülönítésére és a rendezett közlekedés biztosítására. Ezek a termékek nemcsak látható határokat teremtenek, hanem az emberek figyelmét is felhívják a veszélyes vagy korlátozott területekre.
 
A modern kordonláncok és kordonszalagok különféle színválasztékban érhetők el, lehetővé téve az alkalmazkodást az adott környezeti igényekhez és a szituáció jellegéhez. A magas láthatóság és a könnyű felismerhetőség növeli a hatékonyságot a területmeghatározásban. A strapabíró anyagok és a könnyű telepítés lehetővé teszik, hogy a kordonláncok és kordonszalagok gyorsan és hatékonyan alkalmazhatók legyenek, minimális időveszteséggel.
 
Ezen védőeszközök használata nemcsak a biztonságot növeli, hanem segít elkerülni a káoszt és az esetleges baleseteket. Az egyértelmű területmeghatározás és az irányított közlekedési útvonalak hozzájárulnak a rendezvények vagy munkahelyek zökkenőmentes működéséhez. A kordonláncok és kordonszalagok rugalmas és hatékony megoldást nyújtanak a területmeghatározás és a közönség irányítás terén, elősegítve a biztonságos és rendezett környezet kialakítását.
Mutass többet
Találatok száma: 4
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!