Szűrők
Bruttó ár

1789Ft - 3291Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(15)
(1)
.Terméktípus

(15)
(1)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Gyerek kerti szerszámok

A kertészkedés fontos része lehet a gyerekek életének, és számos olyan kerti eszköz és felszerelés létezik, amelyek segíthetik őket a természet szeretetének és a növények iránti érdeklődésük kialakításában. A gyerek kerti kesztyű egy ilyen eszköz, amely védelmet nyújt a kezüknek a kerti tevékenységek során. Azonban a gyerek kerti szerszámok is elengedhetetlenek, például a gyerek kerti szerszám készlet, amely tartalmazhat apró kerti gereblyét, kis kapa vagy mellszobát. Ezek a kisebb méretű szerszámok segítik a gyerekeket a kerti munkálatokban, miközben fejlesztik a környezettudatosságot és a felelősséget.
 
A gyerek kerti locsoló szintén hasznos kiegészítő lehet, amely segíti a gyermekeket a növények öntözésében. Ezek a kisebb méretű locsolók könnyen kezelhetőek, így a gyerekek könnyen megtanulhatják az öntözés fontosságát és technikáját. A gyerek kerti locsolók színes kialakításukkal szórakoztatóvá tehetik a kerti tevékenységeket, miközben megtanulnak gondoskodni a növényekről.
 
A kertészkedés gyerekekkel való elkezdésének előnye az is, hogy segíti a családi kötődést és a közös időtöltést a szabadban. A kertészeti tevékenységek során a gyerekek nemcsak tanulnak a növényekről és a kertgondozásról, hanem fejlesztik a kreativitást, türelmet és a természet iránti tiszteletet is.
 
A kerti tevékenységek kialakítása gyerekekkel való részvétellel tehát nemcsak oktatási, hanem szórakoztató és összekovácsoló élményt is nyújthat a család számára.
Mutass többet
Találatok száma: 8 + 10 rejtett
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!