Szűrők
Bruttó ár

1489Ft - 30991Ft
.Gyártó / Márka

(3)
(3)
(2)
(2)
(8)
(1)
(2)
(1)
(9)
.Terméktípus

(5)
(18)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
Hígítás

(4)
(9)
(2)
(1)
Kiadósság

(5)
(2)
(4)
(1)
(4)
Kiszerelés

(2)
(2)
(1)
(1)
(10)
(4)
(9)
(2)
Szín

(5)
(5)
(9)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Alapozók, festékalapozók

Az alapozó festék kifejezés egy olyan termékcsoportra utal, amely széles körben alkalmazható különböző felületeken, beleértve a fát és a fémeket is. Az alapozó fára és alapozó fémre való használata kulcsfontosságú a festési projektek során, mivel elősegíti a festék tapadását és a felületek megfelelő védelmét. Az alapozók különböző típusai kifejezetten tervezettek a fa és a fém felületek sajátosságainak figyelembevételével.
 
Az alapozó fára való alkalmazás különféle fafelületeken, például bútorokon vagy faépületeken, elősegíti a festék egyenletes eloszlását és a fa védelmét a nedvesség, rovarok és más külső tényezők ellen. Az alapozó fémre alkalmazása pedig a fémfelületek védelmére és a rozsdaellenes tulajdonságok kiemelésére szolgál.
 
Ezek a termékek általában gyorsan száradnak, jó tapadást biztosítanak, és elősegítik a későbbi festékréteg egyenletes eloszlását. Fontos megérteni a felhasználás módját és a specifikus típusát a kiválasztott alapozónak az optimális végeredmény elérése érdekében. Emellett érdemes olyan alapozót választani, amely környezetbarát és hosszú távon tartós védelmet nyújt a kezelt felületeken.
 

Alapozók nyíregyházi üzletünkben


Alapozóinkat, festékalapozóinkat kizárólag személyesen, Nyíregyháza-Oroson, a Nyíregyházi út 19. szám alatt található üzletünkben veheted át! Megértésedet köszönjük!
Mutass többet
Találatok száma: 31
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!