Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Szűrők
.Terméktípus
(8)
Betonacél átmérője
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Termék kereső

Betonacélok, betonvasak


6 folyóméteres betonacélok


A betonacélok, vagy betonvasak nem mások, mint vasbetonszerkezetek vasalásához alkalmazott kör vagy bordázott szelvényű acélbetétek.
A bordázott célja, hogy a bordázat a beton és az acélbetét közötti jó tapadást fokozza.
Szerepük a sávalap és a koszorú kialakításakor különösen fontos.
Természetesen a betonacélt a beton szerkezetének erősítése mellett még rengeteg mindenre fel lehet használni. Karókat, virágtartókat és különféle merevítőket is kialakíthatsz betonvasból.

Betonacélt jelenleg nem áll módunkban webáruházunkon keresztül értékesíteni, de kérj ajánlatot az [email protected] email címen, és kollégáink készítenek neked egyedi árajánlatot.

Találatok száma: 8
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!