Szűrők
Bruttó ár

149Ft - 18991Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(7)
(10)
(4)
(1)
(1)
(5)
(1)
(11)
(1)
(3)
(1)
(1)
(2)
(12)
.Terméktípus

(1)
(1)
(1)
(2)
(5)
(1)
(4)
(1)
(1)
(1)
(2)
(3)
(2)
(1)
(2)
(2)
(2)
(1)
(4)
(3)
(1)
(3)
(11)
(7)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Rovarirtók, rágcsálóirtók

Kertünk védelme és a növények egészsége érdekében elengedhetetlenek a hatékony rovar- és rágcsálóirtó eszközök. Azok, akik szenvednek a darazsak, egerek, hangyák, patkányok, szúnyogok vagy vakondok támadása miatt, különféle termékeket keresnek a problémáik kezelésére.
 
A darázsirtó szerek olyan megoldást nyújtanak, amelyekkel hatékonyan kezelhetjük a kertünkben vagy otthonunkban előforduló darázsproblémákat. Az egérfogók és patkányfogók hatékonyan segíthetnek az emlősök elleni védelemben, míg a hangyairtók gondoskodnak a kis, de bosszantó rovarok elleni harcról.
 
A rovarirtók és rágcsálóirtók különféle formában elérhetők, például permetezők, csapdák vagy granulátumok formájában. Ezek a termékek hatékony védelmet nyújthatnak, minimalizálva ezzel a növények és növényzet károsodását.
 
A szúnyogirtók a nyári időszakban fontosak lehetnek a kerti élvezetek során. Ezek a termékek segíthetnek megelőzni a kellemetlen szúnyogcsípéseket és védeni az embereket az esetleges betegségektől.
 
Vakondriasztók olyan eszközök, amelyek segíthetnek elkerülni a vakondok által okozott kertkárokat. Az ilyen típusú termékekkel a kertész hatékonyan védekezhet az állatok által okozott ásásból és károsításból származó problémák ellen.
 
Mindezek a kertészeti védekezési eszközök hozzájárulnak a kert kiegyensúlyozott és egészséges állapotának fenntartásához, biztosítva a növények és növényzet védelmét a különböző károsító szervezetek ellen.
 

Bros, Protect, Roban és BioStop darázsirtók, egérfogók, hangya csapdák, szúnyogriasztók

Mutass többet
Találatok száma: 69
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!