Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Gyaluk

A gyalugép, egyengető és vastagoló gyalu olyan eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek a fafeldolgozásban és a faipari munkák során. Ezek a gépek a faanyagot pontosan megmunkálják, különböző formákban és vastagságokban, elősegítve a sima és pontos eredmények elérését.
 
A gyalugép egy olyan szerszám, amely a fa felületét simává és egyenletessé teszi. Különböző típusai léteznek, beleértve a kézi gyalugépet és az elektromos, asztali vagy állványos változatokat. Ezek a gépek lehetővé teszik a faanyag pontos megmunkálását, és alkalmazhatók például deszkák, gerendák és egyéb faanyagok egyengetéséhez.
 
Az egyengető gyalu hasonló funkciót tölt be, de a fő különbség az, hogy az egyengető gyalu segítségével lehetőség van egy adott faanyag egyenetlenségeinek kiküszöbölésére és az anyag egyenletes vastagságúvá alakítására. Ezzel a géppel precíz eredményeket érhetünk el, és a faanyag vastagságát egységesen beállíthatjuk.
 
A vastagoló gyalu pedig egy olyan eszköz, amelyet a faanyag vékonyítására használnak. Segítségével lehetőség van a faanyagot a kívánt vastagságúra alakítani, ezáltal alkalmazkodva a különböző projektek igényeihez.
 
Ezek a gépek általánosságban segítik a faipari munkákat, és lehetővé teszik a pontos és szakszerű fafeldolgozást. Az ilyen típusú gépekkel történő munka nemcsak hatékonyabb, hanem az eredmények is magasabb minőségűek lesznek.
 

Elektromos Iskra és Yato kézi gyaluk, valamint Zipper egyengető, vastagoló gyaluk

Mutass többet
Találatok száma: 0
Megjelenítve:
Rendezés:

Nincs találat.Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!