Szűrők
Bruttó ár

50488Ft - 581991Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(2)
.Terméktípus

(1)
(3)
Akciós / Új

(1)
Befogás

(2)
(1)
(1)
Fordulatszám

(1)
(1)
(2)
Teljesítmény

(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Fúrógépek

Az elektromos fúrógépek és állványos fúrók olyan eszközök, melyek kulcsfontosságúak a különböző fúrási feladatok során. Az elektromos fúrógépek gyakran hordoznak magas teljesítményt és változtatható sebességet, amelyek lehetővé teszik a különböző anyagokhoz való alkalmazkodást. Az állványos fúrók pedig stabil szerkezettel rendelkeznek, ami különösen előnyös, ha precíz és függőleges fúrást kell végezni.
 
Az elektromos fúrógépek segítenek a pontos és hatékony fúrási feladatokban, legyen szó fa, fém vagy más anyagokról. Az állványos fúrók pedig különféle munkadarabokat támogatnak, javítva a munkavégzés kényelmét és pontosságát.
 
A modern elektromos fúrógépek és állványos fúrók tervezése során hangsúlyt fektetnek az ergonómia és a felhasználóbarát funkciókra, biztosítva a kényelmes és biztonságos munkavégzést. Az alkalmazott technológiák közé tartozik a pontos sebességbeállítás, a csavarok könnyű behajtása és a különböző fúrófejekhez való könnyű csatlakoztatás lehetősége, ami növeli a fúrógépek sokoldalúságát. Az állványos fúrók masszív felépítése és pontosan beállítható munkaszögeik révén garantálják a precíz fúrási eredményeket.
 

Zipper és Milwaukee fúrógépek

Mutass többet
Találatok száma: 4
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!